top of page

Företagsbesök Imega Display ABSäsongens sista företagsbesök gjordes hos Imega Display AB där vi tillsammans med Gällivare kommun träffade ägarna Lena och Kent Fyrén, som i mer än 20 år har erbjudit lösningar inom skylt- och reklam till många av Gällivares företag och som nyligen gjort sin hittills största investering; ett Summa skär- och fräsbord.


Stort tack Kent och Lena för att vi fick besöka er och och ta del av era erfarenheter av att driva företag i Gällivare. Ni delade insikter om utmaningen med stora rekryteringsbehov i en tid av låg arbetslöshet och om vikten av att arbeta tillsammans med företagen för att förbättra företagsklimatet i kommunen.


Dåtid och framtid: Visste du att Imega Display både har renoverat och skapat replikor av några av de gamla skyltarna från Malmberget, och att de också har skapat några av Gällivares allra senaste skyltar i det nya platsvarumärket?


På bilden från vänster: Henrik Ölvebo, kommunalråd i Gällivare kommun; Lena Fyrén och Kent Fyrén, ägare av Imega Display AB; och Lars Lindberg, vd för Gällivare Näringsliv AB. Ej i bild: Hanna Andersson, näringslivsutvecklare på Gällivare kommun

Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page