top of page

Bli partnerföretag!

Som ansluten till Gällivare Näringsliv AB får du ta del av våra tjänster och en unik chans att tillsammans skapa ett attraktivare företagsklimat i Gällivare. Vår kommun står inför stora förändringar som innebär att vår gemensamma framtid kommer att se annorlunda ut.

Vi är ett fristående näringslivsbolag som finns till för dig och erbjuder hjälp inom vardagliga näringslivsfrågor liksom möjlighet till utökad samverkan, samarbete och konkurrenskraft. Se broschyr (pdf)

Detta ingår

Nätverk

Möjligheter till erfarenhetsutbyte med övrigt näringsliv genom ex

  • Branschråd

  • Företagsfrukostar

  • Workshops

 

Du får tillgång till utbildningar utifrån behov och intressen..

Företagslots

Företagslots som hjälper till vid frågor kring nystart, att driva företag, tillstånds- och myndighetsfrågor, inflyttnings-service och allmänna frågor.

Aktuell information

Gällivare Näringsliv AB följer utvecklingen av samhällsomvandlingen på nära håll och har tät kontakt med beslutsfattare inom kommunen för att kunna erbjuda dig som medlem aktuell information.

  • Centrumutveckling

  • Etableringar

  • Näringslivsråd

Drop-in och kompetensutveckling

Drop-in för allmänna frågor kring företagande. Tillgång till expertkunskap inom hållbart företagande och digitalisering. Vi erbjuder kompetensutveckling och inspirationsföreläsningar.

Spetskompetens inom hållbart företagande

Unik tillgång till spetskompetens inom Agenda 2030 genom Kunskapscentrum för hållbarhet.

Utbildning i social hållbarhet

Deltagande i workshop med Face of Gällivare om social hållbarhet på arbetet och hjälp med att analysera ditt företags hållbarhetsarbete.

Om serviceavgiften

Den årliga serviceavgiften varierar med antalet anställda i ditt företag. Vid ansökan görs en kontroll av registrerat organisationsnummer mot bolagsverket. Härifrån hämtas uppgifter om antal anställda. Dessa uppgifter ligger sedan till grund för serviceavgiften.

Årsavgiften gäller för en löpande period om 12 månader. Eventuell uppsägning skall ske skriftligen 3 månader före periodens utgång, annars löper avtalet vidare med 12 månader.

Antal anställda och serviceavgift

Antal anställda

Årlig avgift

0 - 1

950 kr

2

1 900 kr

3-5

3 800 kr

6-9

7 600 kr

10-19

14 250 kr

20 eller fler

23 750 kr

Ansökan

Tack för din ansökan!

ansok
bottom of page