top of page

Tidigt kundmöte

Behöver du hjälp med ärenden som gäller tillstånd, etablering, nybygge, en projektidé eller ett större event som berör flera av kommunens förvaltningar, bolag eller myndigheter? Gällivare Näringsliv AB tillsammans med Gällivare kommun erbjuder Tidigt kundmöte för att förenkla handläggningen och öka servicekvaliteten. 

Det här kan vi hjälpa dig med

Det ska vara enkelt att vara företagare, arrangera evenemang och skapa tillväxt i Gällivare. Om du har en idé som kan behöva handläggas i flera ärenden, kan vi underlätta för dig genom att arrangera ett tidigt kundmöte. Det gäller oavsett om du ska starta företag, eller redan är igång och vill utveckla din verksamhet. Då ordnar vi ett möte med dig och de handläggare från kommunen eller kommunens bolag som är berörda. Det fattas inga beslut under mötet. Monica Johansson, företagslots på Gällivare Näringsliv AB deltar också, hjälper till att föra anteckningar och sammanfattar vad som sagts. 

 

Kontakta mig så hjälper jag dig så att du får träffa berörda aktörer samtidigt där vi tillsammans svarar vi på dina frågor. Därefter kan du komma vidare i nästa process.

foretagslots-gallivare-naringsliv.png

Kontakta mig

Företagslots

Företagslots
+46 70 236 31 96
foretagslots@gallivarenaringsliv.se

bottom of page