top of page

Taps & Tacos öppnar restaurang och taproom på Dundret i Gällivare


Gustaf Ahlin, ölchef This is how

Snart öppnar Taps & Tacos upp sitt andra taproom, och nu har man valt att satsa på Gällivare och Dundret. Det är Piteåbaserade bryggeriet This is how som ligger bakom konceptet Taps & Tacos, ett taproom som serverar nybryggd öl och heta tacos.


– Det känns riktigt kul att få göra det här tillsammans med Dundret. De har många spännande projekt på gång och känns som en given plats för vår fortsatta etablering, säger Gustaf Ahlin, ölchef.


Taps & Tacos öppnade upp portarna till sin första restaurang i Piteå sommaren 2021. Idén kom från Gustaf Ahlin, ölchef på This is how, som ville skapa plats för riktigt god öl och tacos.


– Vi kände att det saknades ett schysst ölställe i Piteå dit man kunde komma för att hänga med vänner och dricka god öl. Och det visade sig att fler hade saknat det – sedan öppningen har restaurangen varit väldigt välbesökt, vilket är jättekul, säger Gustaf.


Nu öppnar This is how alltså Sveriges andra Taps & Tacos på Dundret i Gällivare. Målsättningen är att vara igång lagom till jullovet för att kunna erbjuda alla hungriga skidåkare god mat och dryck.


– Vi tror att heta tacos och öl är en perfekt kombo för frusna skidåkare. Självklart kommer det också finnas en riktigt bra afterski-öl på menyn, säger Gustaf.


Länkar:


Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page