top of page

Årets Företagare i Gällivare är utsedd, Julia Engqvist Lapplands Djurklinik AB


Till höger: Årets Företagare i Gällivare 2021 Julia Engqvist Lapplands Djurklinik AB. Priset delades ut av Annika Henriksson och Mikael Lundman Företagarna i Gällivare.

Julia flyttade från Skåne upp till Gällivare i norr för en tids norrlandsäventyr som ledde till att familjen bosatte sig i Gällivare. År 2012 slog hon upp portarna till sin första veterinärklinik. Med ett proffsigt team och den modernaste utrustningen har hon sedan dess kunnat hjälpa de fyrbenta vännerna och deras Matte och Husse.


Lapplands Djurklinik AB med dess ägare Julia Engqvist har i takt med att barnaskaran vuxit hemma med lönsamhet och tillväxt etablerat Lapplands Djurklinik på ytterligare 5 orter i Norrbotten. I ett län med stora avstånd och många husdjur besparar dessa etableringar många mil och mycket oro för kunderna och deras djur.


Grattis till Årets Företagare Gällivare år 2021, Julia Engqvist som med gott kvinnligt föredöme visar att en flerbarnsmor också kan äga och driva företag.


Företagarna i Gällivare

Senaste inlägg

Visa alla

Företagsamhetspris till ungdom

Torun Karlsson Alalahti tilldelas Gällivare Näringslivs Företagsamhetspris till ungdom 2024, som delades ut på studentexamen på Folkets hus. Utmärkelsen med prissumma på 5000 kr, överlämnades av Gälli

Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page