top of page

Invigning: Ullattimacken blir hybridbutikUllattimacken har genomgått en imponerande omställning och är nu redo att öppna som en hybridbutik. En milstolpe som är resultatet av ett målmedvetet arbete från den ekonomiska föreningen som driver butiken och drivmedelsstationen. Ett viktigt bidrag till att stärka servicen och tillgängligheten i bygden.

 

Föreningens engagemang för bygden har varit avgörande för macken, som under åren har genomgått stora förändringar. Förändringarna inkluderar en klimatsmart butik med större yta, lager och förråd, samt en cafédel där besökare kan njuta av en fika. Anpassningar har också gjorts för att säkerställa fortsatt försäljning av drivmedel i enlighet med gällande miljökrav. Nu är Ullattimacken redo för nästa steg - att bli en hybridbutik. En butik som går att handla i både under bemannade och obemannade tider med hjälp av ny teknik. Detta innebär en utökad service, med förlängda öppettider som gör det möjligt att handla från tidiga morgnar till sena kvällar, inklusive söndagar. Butikens nya öppettid kommer att vara kl. 04.30-00:00.


Tanka drivmedel kan göras dygnet runt, och den nya kortautomaten till bränslepumparna som installerats under våren kan kunder nu betala i genom att blippa.

 


Invigning 21 juni 2024

För att fira denna omställning bjuder Ullattimacken, tillsammans med Folkets hus, in till en invigning på midsommarafton. Det blir fika, försäljning av hamburgare och pilkastning för hela familjen. Själva invigningsceremonin, där bandet kommer att klippas och hybridbutiken officiellt öppnas, sker omkring kl. 11.30.


Så handlar du i hybridbutiken

Ullattimacken ligger i Ullatti längs länsväg 394, cirka 6 mil sydost om Gällivare tätort och 9 mil väster om Pajala. Som besökare och kund scannar du en QR-kod med din mobilkamera och sen kan du använda både både svenskt, finskt och norskt BankID för att öppna dörren.

 

För mer information, kontakta Ullattimacken på info@ullattimacken.se

Senaste inlägg

Visa alla

Företagsamhetspris till ungdom

Torun Karlsson Alalahti tilldelas Gällivare Näringslivs Företagsamhetspris till ungdom 2024, som delades ut på studentexamen på Folkets hus. Utmärkelsen med prissumma på 5000 kr, överlämnades av Gälli

Comentários


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page