top of page

Gällivarebössan – insamling till MusikhjälpenGenom Gällivarebössan stöttar vi Musikhjälpen i årets tema “En värld utan barnarbete”. Skänk pengar till Gällivarebössan, med små medel kan vi tillsammans bidra till något stort!


Lokala initiativ välkomnas och uppmuntras!

Anordnar du en insamlingsaktivitet i Gällivare till årets Musikhjälpen? Tipsa info@gallivarenaringsliv.se, vi berättar gärna om det i våra sociala medier och nyhetsbrev!


Face of Gällivare auktionerar ut fotoförstoringar

Fotograf: Anna Villfjell

Under veckan auktionerar Face of Gällivare ut fotoförstoringar som tidigare publicerats i Facing Gällivare magasin, fotade av Anna Villfjell. Se auktionerna på Tradera.


Om Musikhjälpen och Gällivarebössan

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som arrangeras av Sveriges Radio och SVT tillsammans med Radiohjälpen. Årets tema är “En värld utan barnarbete”. Insamlingen pågår till och med 19 december. Använd hashtag #Gällivarebössan och hjälp oss sprida ordet.

Bakom initiativet till Gällivarebössan står Gällivare Näringsliv AB, Face of Gällivare, LKAB och Boliden Aitik.

Senaste inlägg

Visa alla

Företagsamhetspris till ungdom

Torun Karlsson Alalahti tilldelas Gällivare Näringslivs Företagsamhetspris till ungdom 2024, som delades ut på studentexamen på Folkets hus. Utmärkelsen med prissumma på 5000 kr, överlämnades av Gälli

Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page