top of page

David Karlgren får utmärkelsen Årets servicestjärna


Vinnare av Gällivare handels utmärkelse Årets servicestjärna – David Karlgren, Karlgrens Slakteri AB.

David Karlgren på Karlgrens Slakteri AB får Gällivare handels utmärkelse Årets servicestjärna och det var en överraskad pristagare som gratulerades av föreningens ordförande Anki Bondesson.

– Tack så mycket, wow. Det är ju jätteroligt att höra, sade David i samband med att han tog emot utmärkelsen i butiken på Odlingsvägen 1.


Nedräkningen till Gällivaregalan den 20 maj har börjat och att Gällivare firar tillsammans uppmärksammas under hela galaveckan. Förutom utdelning av utmärkelser sprids galastämning genom
Om utmärkelsen Årets servicestjärna

Gällivare Handels styrelse har utifrån allmänhetens nomineringar enats om en vinnare till utmärkelsen Årets servicestjärna.


Kriterier

Utmärkelsen går till en person eller företag som som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad, ett vänligt bemötande och gott värdskap. God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i.


Motivering

David har god produktkännedom och ger oss kunder inspirerande tips på råvaror och tillagningssätt. Det trevliga bemötandet gör att butiken känns som en lokal mötesplats där man pratar en stund med grannen, kollegan och David förstås. Karlgrens slakteri har funnits i flera generationer och David har på ett fint sätt lyckats kombinera företagets tradition med nytänk. David är en riktig servicestjärna!


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page