top of page

ons 01 nov.

|

Kunskapshuset Gällivare

Upptäck Mötet som kan Forma Din Framtid: Spelbranschen och Social Hållbarhet i Fokus!

Är du en förälder eller ung vuxen som vill veta mer om spelbranschen och hur den kan erbjuda en fantastisk karriär för dig eller ditt barn?

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Upptäck Mötet som kan Forma Din Framtid: Spelbranschen och Social Hållbarhet i Fokus!
Upptäck Mötet som kan Forma Din Framtid: Spelbranschen och Social Hållbarhet i Fokus!

Tid och plats

01 nov. 2023 12:00 – 13:00

Kunskapshuset Gällivare, Postgatan, 982 31 Gällivare, Sverige

Om evenemanget

Är du en förälder eller ung vuxen som vill veta mer om spelbranschen och hur den kan erbjuda en fantastisk karriär för dig eller ditt barn? Då är du varmt välkommen till en inspirerande presentation som visar hur spel inte bara är roligt och spännande, utan också kan bidra till social förändring och hållbar utveckling. Du kommer att få höra om hur spelbranschen har vuxit explosionsartat de senaste åren och hur den har påverkat både kulturen och ekonomin i positiv riktning. Men framför allt kommer du att få lära dig om hur spelbranschen är engagerad i att skapa en bättre värld genom att främja social rättvisa, miljömedvetenhet och mångfald. Det är en bransch som har mycket att erbjuda för den som vill kombinera sin kreativitet, innovation och passion i en framtidsinriktad karriär.

Om du är nyfiken på hur du eller ditt barn kan bli en del av denna spännande bransch, då ska du inte missa detta tillfälle. Du kommer att få träffa Mattias Bergqvist, som är grundaren av Boden Game Camp, ett unikt initiativ som har etablerat spelbranschen i Norrbotten och erbjuder utbildning, nätverk och stöd för blivande spelutvecklare. Han kommer att berätta om hur Boden Game Camp kan hjälpa ditt barn att förverkliga sin dröm om en karriär i spelbranschen och t ex hur du som förälder kan stötta dem på vägen. Så kom till föreläsningen på Tech Days Gällivare den 1 november, där du kommer att få en inblick i en av de mest dynamiska och meningsfulla branscherna idag. 

Bra att veta: Lunchföreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla. Begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag. Vi bjuder på lunchmacka och det är först till kvarn som gäller.

Föreläsare: Mattias Bergqvist, näringslivsutvecklare på Boden Business Park och grundare av Boden Game Camp

Plats: Kunskapshuset, våning 6

Arrangör:  Gällivare Näringsliv AB i samarbete med  Boden Game Camp

Dela detta evenemang

bottom of page