top of page

Unikt erbjudande till företag anslutna till Gällivare Näringsliv AB:s tjänsterNär du blir partner till Gällivare Näringsliv AB erbjuds du gratis deltagande i höstens 3-dagars företagsutbildning i Agenda 2030. Utbildare är människorättsjuristen Parul Sharma med över 20 års erfarenhet inom frågor som rör hållbar utveckling. Utbildningen är diplomerande.


Sagt om utbildningen:

– Hållbarhetsfrågorna kommer att vara i fokus i framtidens gruvverksamhet. Därför är det viktigt att alla länkar i kedjan, från små lokala underleverantörer och entreprenörer till oss som gruvbolag klarar en omställning som svarar upp till målen i Agenda 2030, det är ett måste för att vi ska vara konkurrenskraftiga, säger Torbjörn Ahnqvist, avdelningschef för anrikningsverk och dammar vid Aitikgruvan.

– Vi vill göra affärer med de bästa leverantörerna, de som bäst uppnår våra krav och förväntningar. Vi utvärderar potentiella och nuvarande leverantörer ur ett hållbarhetsperspektiv redan idag och kommer att göra det ännu mer systematiskt framledes. Utbildningen inom hållbarhet är ett sätt att tillsammans skapa förutsättningar för oss och våra leverantörer att utvecklas, säger Caroline Wiss, inköpschef på LKAB.

Utbildningen sker på plats i Gällivare under tre tillfällen:

  • 14 oktober 2021

  • 18 november 2021

  • 9 december 2021

Läs mer om utbildningen och fyll i intresseanmälan Läs pressrelease Bli-partner, läs mer vad det innebär. Först till kvarn gäller Antalet utbildningsplatser är begränsat.

Pris

Gällivare Näringsliv AB partner: Gratis Ej partner: 15 000 kr exkl moms Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Tillsammans blir vi bättre - anslut dig till Gällivare Näringsliv AB

Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page