top of page

Ny utbildningsansvarig på Face of GällivareVi välkomnar Katarina Larsson till tjänsten som utbildningsansvarig på Face of Gällivare. Katarina har tidigare arbetat som utbildare i projektet och vi är glada hon nu på vill vara med och utveckla utbildningsverksamheten med oss. I sin tjänst kommer hon att ha övergripande ansvar för vår utbildningsverksamhet och är den du kontaktar om du är intresserad av att boka en av våra utbildningar. Katarina driver även Vivira Hälsa & Livsstil och arbetar i projektet Byakult samt är en av initiativtagarna till nätverket Spira Connect.

Har du frågor eller vill boka en av Face of Gällivares utbildningar? Kontakta Katarina, katarina.larsson@gallivarenaringsliv.se , telefon 072-735 31 27


Om Face of Gällivare

Face of Gällivare är ett samhällsprojekt som arbetar för inkludering, jämställdhet, mångfald och attitydförändring i Gällivare kommun. Genom ett normkritiskt förhållningssätt, reflektion och kunskap skapar vi en varmare känsla mellan husen. Face of Gällivare har utvecklat en utbildningsserie som hjälper arbetsplatser att reflektera kring den kultur som råder på en arbetsplats. Den har stor betydelse för hur de anställda trivs och hur effektivt arbetet blir. Projektägare är Gällivare Näringsliv AB. Projektet finansieras av: Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, Leader Polaris, Gällivare kommun, LKAB, Boliden, Region Norrbotten och Sparbanken Nord.


コメント


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page