top of page

Gällivare Näringslivs utvecklingsstipendium 2020


Linnea Landström, Klara Eriksson, Fanny Unga-Nilsson och Julia Wirèn

Gällivare Näringsliv AB tar vid Expandums initiativ att lyfta ungdomar som visat på kreativitet och framåtanda genom "Utvecklingsstipendium till ungdom" tillsammans med Ung Företagsamhet och gymnasieskolan. Stipendiet delas ut årligen och My case UF är mottagare år 2020. 

– Stipendiet är en del i vårt arbete med att uppmuntra till företagande. Det är roligt att vi har så många kreativa och engagerade ungdomar i Gällivare säger Roger Hansson VD Gällivare Näringsliv AB. 

"Stipendiaterna har med stor företagsamhet och stort engagemang drivit sitt UF-företag. Genom driv, hårt arbete och tydliga mål har de utvecklat sin affärsidé under året. Inom gruppen har de arbetat på ett tydligt demokratiskt arbetssätt där allas åsikter och kompetens tagits tillvara på. De har haft goda relationer med näringslivet, varit goda förebilder och representerat skolan och programmet på ett mycket bra sätt vid olika evenemang, vilket gör dem till det självklara valet till detta stipendium."

Senaste inlägg

Visa alla

Företagsamhetspris till ungdom

Torun Karlsson Alalahti tilldelas Gällivare Näringslivs Företagsamhetspris till ungdom 2024, som delades ut på studentexamen på Folkets hus. Utmärkelsen med prissumma på 5000 kr, överlämnades av Gälli

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page