top of page

Gällivare Näringsliv välkomnar Lars Lindberg som vdGällivare Näringsliv AB är glada att meddela att Lars Lindberg, med sin gedigna erfarenhet inom företagsutveckling och besöksnäring, rekryterats som vd och tillträder 1 april 2024.


Lars har en imponerande bakgrund med erfarenheter från besöksnäringen där han bland annat drivit fjällanläggningar men också verkat som egenföretagare. Idag arbetar han som regionchef på Företagarna Norrbotten.


– Lars är väl insatt i frågeställningar som Gällivare Näringsliv arbetar med och har genom åren byggt upp ett stort nätverk inom regionens näringsliv och politiken säger Gällivare näringslivs styrelseordförande Mikael Lundman och hälsar Lars välkommen till rollen som verkställande direktör och till Gällivare.


Med blicken riktad framåt, ser Lars Lindberg både de möjligheter och utmaningar som väntar Gällivare.

– Det händer mycket i norr nu och det gäller inte minst i Gällivare. De kommande åren för med sig en rad möjligheter liksom även en hel del utmaningar. Då är det viktigt att hela näringslivet utvecklas och att det finns en bredd av olika näringar för att Gällivare ska vara en plats där man vill bo kvar och dit man vill flytta säger Lars Lindberg.


Gällivare Näringsliv AB ägs av Gällivare Kommun, LKAB samt Företagarna Gällivare. Företaget arbetar med att skapa bättre förutsättningar för att starta, utveckla och bedriva näringsverksamhet i Gällivare kommun.


För vidare information se www.gallivarenaringsliv.se


För mer information kontakta styrelsens ordförande Mikael Lundman på +46(0)70 526 63 80.

Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page