top of page

Förhandsvisning av Björnstad för näringslivet i Gällivare


Visningen äger rum på Folkets hus i Gällivare den 16 oktober kl 20.00. Anmäl ditt intresse och ha chans till biljett till förhandsvisningen av första avsnittet i serien Björnstad. Begränsat antal platser.


Visningen följer aktuella direktiv från Folkhälsomyndigheten med max 50 st personer i salongen. Välj sittplats med minst en rad och 2 stolars mellanrum till närmast nyttjat säte. Om detta inte följs så kommer biografvärdar att flytta dig till säkert avstånd. Social distans gäller även vid foajén och biografvärd är behjälplig även där. På biografen finns speciellt utplacerade stationer med handsprit och pappershanddukar. Seriens producenter och representant för seriens skådespelare närvarar för att presentera Björnstad.


För statister som deltagit under inspelningen kommer en separat visning att ske. Bokning till denna sköts av produktionsbolaget.Arrangör: Gällivare kommun i samarbete med produktionsbolaget Filmlance International, Sparbanken Nord - Framtidsbanken, LKAB och Gällivare Näringsliv AB.
Comments


Commenting has been turned off.
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page