top of page
MindDig-gallivare-naringsliv.jpg

Hitta nya medarbetare till ditt företag med MindDig

Professionellt HR-stöd till företag som vill rekrytera med MindDig

hr-by-heart-ab-louise-marie-matti.jpg

Vill du ha hjälp att rekrytera med MindDig?

Vill du komma igång och rekrytera med den nya globala talangportalen MindDig? Anslut dig till Gällivare Näringsliv AB:s tjänster och få professionell hjälp att komma igång! Genom ett samarbete med Louise-Marie Matti, HR by Heart AB erbjuds företag (0-20 anställda) kostnadsfri HR-support för att börja rekrytera med MindDig. 

Detta hjälper jag dig med

Gemensam satsning för rekrytering till norra Sverige

Gällivare har gått med i talangportalen MindDig för att samverka kring rekrytering i norra Sverige. Läs mer om initiativet bakom MindDig. Under hösten 2022 arbetas Gällivares city-sida fram med innehåll som stärker bilden av Gällivare och livet här. Välkommen att annonsera och hitta den kompetens ditt företag behöver på den nya gemensamma talangportalen MindDig.

Se inspelning av lanseringen av Gällivare på MindDig från den 16 september med MindDigs medgrundare Markus Gustafsson och intervju med Louise-Marie Matti från HR by Heart. Där berättar de mer om portalen och den kostnadsfria HR-support som erbjuds Gällivare Näringsliv AB:s partnerföretag (0-20 anställda) som vill komma igång med att rekrytera med MindDig. 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig!

Tack!

kontaktformulär
bottom of page