Företagslots

Vår företagslots hjälper dig vid frågor kring nystart, att driva företag, tillstånds- och myndighetsfrågor, inflyttningsservice och allmänna frågor.

 

Gällivare Näringsliv AB:s företagslots

Inflyttningsservice

Vi stöttar arbetsgivare genom att hjälpa blivande och nyblivna medarbetare med funderingar och praktiska frågor inför och efter rekrytering och flytt till Gällivare kommun.

Rådgivning

Vi erbjuder rådgivning som rör nystart, att driva företag, tillstånds- och myndighetsfrågor, inflyttningsservice och allmänna frågor.

Ökad tillgänglighet

Vi kommer att starta en genomgång av vilka tjänster som kan digitaliseras i syfte att öka tillgänglighet och kvalité. Gällivare är en av få kommuner som deltar i Svenskt Näringslivs utvecklingsprogram under 2020. Syftet är att förbättra kommunens tillgänglighet och service.

 
Monica_Johansson-gallivare-naringsliv-ab

Monica Johansson

Företagslots
M: +46 70 236 31 96

monica.johansson@gallivarenaringsliv.se

 

Gällivare Näringsliv AB:s samarbete med Almi Nord

Vårt nära samarbete med Almi Nord ger oss stora möjligheter att hålla oss uppdaterade om modernt företagande, lån, riskkapital, digitalisering och affärsutveckling. Se Almi Nords kommande startseminarier online och digitalakademin online.

Almi Nord erbjuder kostnadsfria startseminarier som främst vänder sig till dig vill starta eget

  • Har en idé om ny produkt/tjänst med utvecklingspotential, som du brinner för och funderar på att bygga en verksamhet kring.

  • Nyligen har startat ett företag och arbetar med att hitta rätt affärsmodell och vill lära dig mer kring frågor som rör försäljning och marknadsföring, ekonomi, utveckling, nästa steg mm.

  • Driver företag sedan en tid tillbaka och vill ha lite inspiration och kunskap.

Du och ditt företag

Gå från idé till affärsmodell.

Räkna på din affär

Ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal.

Sälja med framgång

Förstå dina kunder och underlätta köp.