top of page
Cirkulär livsmedelsproduktion med hjälp av Hybrit vilka möjligheter finns?

Workshop

Cirkulär livsmedelsproduktion med hjälp av Hybrit 
– Vilka möjligheter finns?


27 augusti

kl 13.00-14.30

Workshop Livsmedelsproduktion med hjälp av Hybrit: Om

Cirkulär livsmedelsproduktion med  hjälp av Hybrit  – Vilka möjligheter finns?

Välkommen på digital workshop med fokus på möjligheterna till cirkulär livsmedelsproduktion med hjälp av spillvärme från Hybrit. Vad skulle etablering av Hybrits demonstrationsanläggning i Gällivare innebära för våra möjligheter till livsmedelsproduktion? I vilken omfattning skulle det kunna stärka vår självförsörjningsgrad? 


Moderator: Stefan Nieminen

Anmälan

Föranmälan ej längre möjlig. Anslut direkt genom att klicka här.

Praktisk information
Workshopen sker digitalt med Microsoft Teams via din telefon eller dator. Anslut genom att välja ett av följande alternativ:

  1. Med din dator eller telefon
    Klicka på möteslänken och öppna mötet i din webbläsare eller i Teams-appen

  2. Med traditionellt röstsamtal
    Ring 08-535 271 86 
    Uppge Konferens-ID 251 360 961 avsluta med # 
    Säg ditt namn och avsluta med #  

Kostnadsfritt deltagande.

Workshop Livsmedelsproduktion med hjälp av Hybrit: Text

Medverkar

marie-gidlund-sweden-food-arena.jpg

Marie Gidlund

Verksamhetsledare
Sweden Food Arena

ulf-sonesson-RISE.jpg

Ulf Sonesson

Forskningschef
RISE

roger-karlsson-lkab.jpg

Roger Karlsson

Forskningschef Process & Produkt
LKAB/Hybrit

nicklas-simonsson-vattenfall.jpg

Nicklas Simonsson

Project Manager & Senior R&D Engineer
Vattenfall AB/Hybrit

Workshop Livsmedelsproduktion med hjälp av Hybrit: Projekt

Frågor?

Har du frågor? Kontakta Jenny Eriksson, näringslivsutvecklare Gällivare Näringsliv AB, telefon 073-058 77 25 eller jenny.eriksson@gallivarenaringsliv.se

Workshop Livsmedelsproduktion med hjälp av Hybrit: Text
bottom of page